Lelliina

Olen 70 luvun puolivälissä syntynyt, tätä nykyä maaseudun rauhassa elävä nuorinainen 😉 Aikansa työelämässä levänneenä, saan nyt nauttia kolmen lapsukaiseni kanssa arjen tavallisista touhuista. Viikot kuluvat nopeasti. Lapset kasvavat ihan huomaamatta ulos vaatteistansa ja muista tarvikkeista uutta kokoa ja uudenlaisia tuotteita käyttämään.

Kolmilapsisen perheen kodista löytyy jos minkälaisia lastentarvikkeita. Täytyy olla isommalle ja pienemmälle, painavammalle ja kevyemmälle, kävelevälle leikki-ikäiselle ja pikkuruiselle vauvalle. Tarpeet on moninaiset.

 

Tässä blogissa kerron teille kokemuksiani erilaisista lastentarvikkeista tavallisen perheen arjessa. Ensimmäinen lapsemme, talvivauva, syntyi 2008.  Syysvauvan saimme 2009 ja 2012 syntyi neiti kesäheinä. Erilaisille tarvikkeille on siis käyttöä.

Kuljeskelemme paljon luonnossa, mutta kotoa täytyy silti kuitenkin lähteä liki aina autolla. Sunnuntai on usein retkeilypäivämme. Toisinaan kipuamme takametsään kantorinkka selässä. Tutuksi on tullut pyöräilyretket lapsen nauttiessa istuimessaan. Kesäisin kävelemme lasten kanssa lähikauppaan, esikoinen pyörällä polkien ja keskimmäinen potkupyörällä potkien. Tuon tuosta käymme myös kaupungissa ja kauppakeskuksissa.  Teemme usein pitkiä automatkoja minne milloinkin. Yleensä reissunpäälle lähdettäessä, ajokilometrejä on edessä kuutisensataa, jos ei enemmänkin. Onneksi näillekin matkoille löytyy lastentarvikkeista helpotusta.

 

Ensimmäisen lapsemme odotusajasta lähtien meille on hankittu mitä erilaisempia lastentarvikkeita ja turvatuotteita, aina kylpyankoista rattaisiin ja sänkyihin. Oman lapsen elämälle haluaa antaa mahdollisimman paljon turvallisuutta, joka asiassa. Lapsiperheen arkea helpottavat monenlaiset tarvikkeet, pienemmät ja isommat.

Ensimmäiselle lapselle hankittavaa oli paljon, eikä aina tiennyt mikä olisi tosi tarpeellinen, mikä tarpeellinen ja mikä vähemmän tarpeellinen. Turhaakin löytyy, ja tulee hankittua enemmän mitä haluaisikaan. Toivonkin, että kokemukseni auttaisi löytämään tarpeisiinne soveltuvia lastentarvikkeita.

Kun etsii ja tutkii, niin omansa löytää 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Asiantuntijasta asiakkaaksi

%d bloggaajaa tykkää tästä: